Citat

Posted februari 22nd, 2011 by Skogsviol

Det finns inga nya laster.
Det finns bara de gamla som
får bättre publicitet.

~Edvin Adolpson~

Ps/ Solen strålar från en klarblå himmel
en helt underbar dag. Kram alla där ute.”/DS

5 Responses to “Citat”

 1. Marina

  Hej min vän
  Tusen tack för ditt fina snälla gästboksinlägg. Du är alltid välkommen åter. Jag hittade ingen gästbok i din blogg som jag kunde skriva tillbaks i. Din hemsida är så fin och vacker och jag önskar dig en fin fortsättning. Hur hittade du mig föressten, av en tillfällighet? Du är guld värd. Kram
  Vänliga hälsningar

 2. Agnetha

  Du är själv en solstråle !

  Kram kram

 3. Agnetha

  BS Tack snälla och detsamma !
  Här är det grått idag, dessutom har det varit svinkallt på nätterna, gör inget positivt för värken.
  Men snart så …är det vår igen.

  Kram

 4. birdett

  Har du lika fint idag? Här var det lite mer mulet, fast vi har haft sol länge så jag ska inte klaga.

  Konstigt att du inte får ner hela texten. Tur du har din handbok.
  Sitta och skriva av skulle jag nog heller inte göra, det blir för mycket.
  Jag hoppas jag får det fungera nu, har laddat ner det flera gånger förut men tagit bort det.

  Men det där grejar du det kommer bli bra.

  Ha en fin helg
  Kram

 5. Eivor

  Vissa bloggar ligger så till att det inte funkar att spara ner text sa min gode vän på grund av reklam som tar plats o.s.v., men vist går det men jag ids inte hålla på och ändra i skrivaren.Ha en fin helg du med. Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>