Dagens gåva

Posted juni 23rd, 2010 by Skogsviol

Dagen ger dig en gåva.
De ger dig tjugofyra timmar att använda så meningsfullt
som möjligt. Låt denna dag ge dig insikt om den
fantastiska styrka du har inom dig.
Låt lugn och ro infinna sig när dagen är slut.

–Författare Okänd–

4 Responses to “Dagens gåva”

 1. Vicke

  Jag tittar bara in för att önska dig en Glad Midsommar.

 2. Eivor

  Det var en fin bild på humlan i blomman.
  Svar: Fattade först inte vad du menade: Hästfluga? Vaddå fluga. Ja just ja min fluga. Jag vet inte heller den bara var där på marken.
  Ang programmet så är det rester kvar i registret som ska bort, jag vet att jag missade det två gånger när jag tog bort det. Programmet är det jag ska ha. Vet inte varför den texten kom upp.
  Jag har fått instruktioner på engelska men tror inte jag ger mig in där. Jag vet vad som ska bort, men ett engelskt program ska köras samtidigt och där är jag osäker. Får väl tillkalla Microsoft och betala lika mycket till.För inte kastar jag den inte. Jag betalade ca 686:- men då är det inklusive frakt och moms, det som står på deras sida är exklusive dessa kostnader. Dumt tycker jag.. Där var det 69 dollar. Kommer inte ihåg den omvandlingen nu.

  Har du redan köpt din?

  Hoppas du får en fin Midsommar om vi inte hörs innan, jag ska vara borta lite några dagar, vet inte om jag hinner hit.
  Kram

  Ps Kanske ska ominstallera datorn då kostar det ingenting, men tar ju en himla tid. *L* Ds

 3. Eivor

  Svar: Jag har köpt mitt program , talade först med min goa IT-kompis om vad han ansåg om detta program fick bara positiva reaktioner av honom då ” Han kollade upp programmet ” så ligger det till me den saken,i det här programmet finns alla hjälpmeldel hur man ska gå tillväga om man är osäker på hur man ska göra när det gäller bilder o.s.v.ett nytt program är ju alltid nytt för alla, Allt finns på svenska.Nu önskar jag dig lycka till med ditt program, ha en skön Midsommar Också. Kram

 4. Agnetha

  Åh, vad jag önskar jag kunde se det så !

  BS Tack raring !

  Trevlig Midsommar önskar jag dig !

  Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>