Clowen…

Posted januari 25th, 2013 by Skogsviol

clown24

 

 

 

 

Det bor nog en liten clowen i oss alla…

Agada

 

 

ztt84m

2 Responses to “Clowen…”

 1. Rovie

  Det får vi verkligen hoppas att det gör, annars blev det nog lite trist.

  Tack, jag har just köpt blommoena men de är som med andra lite vatten på vinter och mer på sommaren så de är nog lättskötta. Men konstig jord, mer torv än jord i en blandning. Jag köpte två Gullrankor också men de har alla blad ramlat av från, det prasslar som papper, ja inte längre för nu är de tomma. Nästan den ena är lite på ännu. Men jag ska spara ställningarna och köpa andra kläterväxter framåt våren.

  Här har det varit kallt i morse -15 sedan som de senste dagarna -11. Men sol och klarblå himmel.
  Men nu ska det bli sämre säger de i prognoserna.

  Må gott

  Kram

 2. Rovi

  Hej Rovie !
  Tack för besöket i min blogg, du har så fina blommor
  är det du som har gröna fingrar eller 🙂 Jag har en klätterväxt som jag ska sätta ut i min spaljé till våren ska bli kul och se om det funkar idag har vi 0 gradigt med snöfall,
  Ha en fin dag…
  Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>