Julen är en av våra främsta mathelger och vist är det roligt
att hålla på traditionerna. Men livsmedel är också en av
de främsta orsakerna till den obehagliga vinterkräksjukan
och annan magsjuka, som har högsäsong just nu.
Här är några goda råd i julbordstider.
Unvik att äta mat som stått framme i värmen länge
var äxtra noga med handhygienen . Tvätta dig inte med fasta
tvålar. Torka dig med pappersservetter, inte handukar som
används av många.
Undvik också att röra vid ansikte och slemhinnor
med händerna.
Se upp för Vinterkräksjukan!
Posted december 26th, 2010 by Skogsviol
december 27th, 2010 - 11:24 f m
den hade vi på jobbet innan julen, som tur var så blev inte så många smittade
december 28th, 2010 - 11:38 e m
Hade tur som klarade mig där.Hittills, man kan ju bli smittad ute också. Jag köpte bara skivad skinka som jag tog fram när jag skulle ha den.
Önskad dig en god, frisk, fortsättning
Kram
december 30th, 2010 - 6:31 e m
Jag tittar in för att önska dig ett gott slut och ett gott nytt år
december 31st, 2010 - 1:54 e m
Tack ! önskar dig detsamma !