Vårtecken ?

Posted maj 9th, 2010 by Skogsviol

* Serienysningar.

* Kliande ögon.

’ Ögon som rinner ( och jag är ändå inte pollenallergiker )

* Polarkyla och snöstorm ena dagen.

* Tropikhetta nästa dag.

* Skitiga fönster.

* Inga ytterkläder som passar,
antingen är det för varmt eller kalt.

* Alltså, vad sägs om att hoppa fram
till sommaren nu.

7 Responses to “Vårtecken ?”

  1. Eivor

    Håller fullkomligt med dig. Inte är jag allergiker heller, fönsterna är putsade. Men det är så kallt.

    Tack för din omtanke.
    Jag har Chrome också, men använder mest Firefox och Opera Tog ner de som kom med eu, antar du fick den rutan på skärmen också.
    Jag har testat 10-talet webbläsare. Men 7an går jag aldrig tillbaka till.Vet du att den snart kommer upphöra på många sidor? så 8an är bra att ta ner. Du behöver ju ine använda den där den inte behövs.

    Aftonbladet har problem med text- och bild. Kolla dras Support. Det är rena kaoset. Tyvärr är det många AB-användare som inte läser där, De går ut med all info.
    Men jag får se hur jag gör, för de försämrar hela tiden istället för tvärt om. Utärderar inte utan bara kör på.

    Men oj, nu springer klockan iväg och jag ska iväg och lämna prover.
    Återkommer förhoppningsvis ikväll. Har fått ryggskott också så jag vet inte.

    På skoj och lova att inte ta illa upp Ett test av webbläsare från en säkerhetssajt, alltså inte mina uppgifter. Men Dragon kan jag inte rekommendera om du har all säkerhet för då blir det dubbelt och det blir katastrof.

    //IE8 är den säkraste av dom alla. Skyddar till 85%.

    Opera är sämst i det avseendet.

    GoCH är snabbast tillsammans med comodo dragon.

    FF kommmer på andra plats när det gäller särkerheten.

    Sedan när det gäller id-bank. så är bara IE8 och FF och advant browser,som rekomderas av EX Swedbank.

    Safari är en ganska snabb läsare,men har sina brister i Windows, passar bäst i Mac //

    Jag gillar att testa nya saker så det blir både det ena och det andra. Men ajg har en spcialare som tar bort allt i registret också om jag inte vill ha det kvar.

    Nu MÅSTE jag gå, hinner inte läsa igenom stavfel

    Hej då
    Kram

  2. Eivor

    Tack för besöket Eivor !

    Windows 7 betyder slutet för XP.
    Servicepack 1. för Windows 7 släpps någon gång i fjärde kvartalet enligt experter i PC FÖR ALLA.
    86% nöjda med Windows 7.
    ” Hackare knäckte alla utom Google Chrome”

    Måste ju försöka vara lite uppdaterad om vad som händer i datavärlden, därför prenumerera jag på tidningen PC FÖR ALL.

    Lycka till med dina prover hoppas på ett positivt svar till dig, Hej då / Kram

  3. Eivor

    Hej igen.
    Ber om ursäkt för min kommentar sist. Det var inte menat som negativt. Men jag älskar att prova nya saker (numera, förr vågade jag inte ens trycka på en knapp). Jag fattade fel med Windos 7 och tänkte på IE7. Inte samma sak.
    Jag har hjälpt Microsoft lite med tester av olika program och de rekommenderade mig att behålla XP till 7an är helt klar. Så jag avvaktar lite. Nämnde också tidningar, men de går lite i förväg, enligt Microsoft inte enligt mig. För det vet jag inget om, men det gör ju de flesta tidningar går ut med varor som tar ett par månader innan de kommer i handel. Allmänt alltså.
    Jag köpte flera PC-tidningar förut men det står ungefär samma sak, då var det Vista överallt, så nu köper jag mest Tips och Tricks.

    Annars är vi helt överens hoppas jag? Jag vill inte göra mig ovän med dig för jag är specialist på att skriva och prata så folk fattar precis tvärtom, prata kan jag ju förklara, värre med skriva. Jag vet hur jag menar men uttrycker mig fel.Jag blir långrandig också då, som synes. F-låt för det också. Blev osams med min dotter pga ett SMS som missuppfattades. Men det ordnade sig.

    Så har vi Vicke. Vete sjutton vart han tog vägen. Han hade ju två bloggar och nu när jag kollade den andra också så är båda borta. I går var det som vanligt, men jag vet att han varit nära att bara stänga ner utan ord.
    Tror inte de snodde bilderna för där hade han gjort lite annat med dem. Men jag vet att han var arg på sega sidor.
    Synd. Men han brukar dyka upp igen. Hoppas han gör det nu också.
    Chrome har jag som sagt men är lite irriterad att det är så lätt att klicka bort alla fönster utan frågan. Annars gillar jag Google bättre än Windows. Väntar med spänning på deras operativsystem. Det ska jag absolut ta hem.

    Så jag hoppas du inte missförstod mig, men som sagt jag älskar experimentera och går in med liv och lust i diskussioner. Kikade på support och det är 20-talet drygt som klagat på samma sak. Förtydligande kommer. Men tyvärr är det inte många på AB som prenumerar på uppdateringarna där.

    Vänner? Hoppas det.

    Kram

  4. Agnetha

    BS Vi kvinnor är ju så bäst !

    Kram

  5. Eivor

    God morgon Eivor !

    Förstår precis hur du menar ,har en känsla av att du har en hel del kunnande när det gäller Datorer och fotografering därför är det så roligt att ha kontakt med dig inte enbart för detta förstå mig rätt.Pc-tidnigar ligger ju alltid steget före när det gäller nyheter.Problemet för Vicke var nog all den reklam ,det störde vist programmet när han skulle göra animeringar.
    Ha en fin dag nu så hörs vi vidare,
    som sagt vi kvinnor är bäst !!!
    Kram

  6. Vicke

    jag har en fråga i bloggen nu

  7. Vicke

    Hej Vicke ! Nu blev jag bara så glad att du är tillbaka igen, vill ju lära mig mera när det gäller att Animera om Jag får möjligheter till detta. Att det är begränsat till 300 bilder låter väldigt lite. Önskar dig en fin dag utan trul / Kramitz

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>