Vad vill man egentligen med sin blogg?

Posted februari 10th, 2010 by Skogsviol

Alltså den här frågan den uppkommer ofta hos mig. Har egentligen inget annat svar på den än att jag gillar att skriva både sunt och strunt, nyttigt och onyttigt, viktigt och oviktigt, humor och allvar, sant och osant, berättelser från verkliga livet eller historier.

Tydligen så vill jag ju att många läser mina inlägg, för jag väntar ju med spänning varje gång om någon skriver en kommentar till mig ! Vist är det väl så för dom allra flesta ? Vi vill att någon skall se vad vi skriver, samtidigt som vi vill vara anonyma, dock inte alla…men dom flesta bakom en blogg är anonym-åtminstone från början – för att kanske ” Släppa ” efter så småningom och berätta lite mera detaljerat om sig själva.

Vissa saker kanske inte gör så mycket att man berättar om, Det är ju bara vanliga vardagstankar och berättelser – kryddat med humor och galenskap ! För sån är jag som person också…allvarlig, humoristisk i ett nötskal.

Men annars är det väl bara att skriva på, och berätta från livet – sannsagor eller påhittat – vad vet jag…

4 Responses to “Vad vill man egentligen med sin blogg?”

 1. Eivor

  Hej
  Du har så rätt. Det är ju vardagliga ting man berättar om mest. Att helt gå ut med vem man är är inte alltid så smart heller. Man vet aldrig vem som läser. Det finns nog fler mindre seriösa än man tror. Det märks på de större ställena där det ofta är rena mobbingen.
  På AB har jag träffat några irl, dom vet ju vem jag är. Och mitt namn står på bilderna, men annars vet ingen vem jag är. Jag använder som du ser inte samma namn på mina bloggar heller.

  Men det är ju inte därför. Jag hade mitt namn i början. Vem hoppar på fåglar???

  Så självklart ska man skriva det man vill, annars är det inte kul om man ska passa varje ord.

  Tack för din kommentar, får jag inte glömma.

  Här har det varit sol idag också. Underbart väder. Det ska bli fint några dagar framöver såg jag nyss. Hoppas.

  Ha det gott
  Kram

 2. Skogsviol

  Hej, tack för dina rader blir bara såååå glad när du skriver , man får nog vara lite försiktig när man är ute på nätet
  råkade ut för en otrevlig person när det gäller min hemsida, personen i fråga påstod att jag tagit grafik-bilder
  som hon gjort, det var inte trevligt må du tro, fick be mitt Webbhotell om hjälp för att få slut på dessa trakasserier.
  Vi har strålande väder bara några minusgrader kommer att bli en härlig dag. / Ha en fin dag du med / Kram

 3. frogart

  Så fint du har det på denna bloggen:)Tack för adressen hit…
  Kommer att kika in titt som tätt!!
  Varma kramar.

 4. Skogsviol

  Tack frogart för att du ville titta in hos mig , det är ju bara så roligt om man får en liten kommentar också, Välkommen igen !!! Kram,karm

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>