Bordell humor på kvällskvisten

Posted februari 20th, 2010 by Skogsviol

En liten pojke var ute och promenerade med sin pappa då de kom förbi ett stort och annorlunda hus, och pojken frågade då  fadern visste inte riktigt vad han skulle svara eftersom huset var en bordell. Till slut så sa han att ” där får man valuta för pengarna ”

När de sedan kom hem så gick pojken direkt till sin spargris och tömde den och gick sedan tillbaka och ringde på i huset, och dörren öppnades av en hårt sminkad kvinna som frågade vad han ville.” Jag vill ha valuta för pengarna ” sa pojken
och höll fram sina slantar. Kvinnan var barnvän så hon tog med pojken ut i köket och frågade om han var hungrig och det var han så hon bredde några smörgåsar med skinka och gav honom tills han blev mätt.
När sedan pojken kom hem så frågade pappan var han hade varit

” Jag har varit och fått valuta för pengarna ”, sa  pojken.

Pappan blev paff men frågade till slut om det gått bra. ” Jadå, jag tog två stycken men den tredje slickade jag bara lite på skinkan .” sa pojken.

*** dom barnen don barnen ***  

4 Responses to “Bordell humor på kvällskvisten”

 1. Eivor

  Den där är bara för bra. (Jag har hört det, men det gör väl inget).

  Svar: Koltrastar är aldrig här på vintern annars heller, jo de finns här men de visar sig inte förrän på vårkanten. Nu har jag tre på balkongen.
  Så de kanske är hos dig snart också om de hittar mat. Det är ju det som lockar den. Men de här ligger och vilar på golvet också.

  Ur led är tiden.

  Ha en fin helg
  Kram

 2. Skogsviol

  Tack för besöket Eivor, ibland så får man järnsläpp och vet inte vad man ska skriva om, man tar vad man har just då så blir det som det blir. Att Koltrasten klara sig i detta snökaos som råder i Stockholm med omnejd, vilken vinter slår alla rekord ,här köper folk säckvis med frö till småfåglarn. Ha de gott..
  Kram Gunvor

 3. cheap holiday insurance

  Hello, great article!! I got you bookmarked. Thanks and best wishes

 4. Hesselmann

  Guten Abend… Wo haben Sie denn das her?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>